GB
English
HU
Magyar
GB
English
Cím: 3351, Verpelét Kossuth út 64.
Tel.: + 36  36  494  183
Cím: 3351, Verpelét Kossuth út 64.
Tel.: + 36  36  494  183
GB
English
HU
Magyar
GB
English
GB
English
HU
Magyar
GB
English
Steel Riders Kft.
Fejléc alcím szövege
GB
English
HU
Magyar
GB
English
Cím: 3351, Verpelét Kossuth út 64.
Tel.: + 36  36  494  183

MINŐSÉGPOLITIKA

Minőség- és környezetirányítási politika

A STEEL RIDERS Kft. az egyedi és sorozatgyártással előállított alkatrészgyártás területén tevékenykedik. A szervezet célja a folyamatos és biztos fejlődés, partnereinkkel –mind vevőinkkel, mind beszállítóinkkal- tartós kapcsolatok kialakítása, amely a kölcsönös bizalomra épül.

Az MSZ EN ISO 9001:2015  és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványnak megfelelő minőség és környezetközpontú irányítási rendszer bevezetéséhez a STEEL RIDERS Kft. vezetősége biztosítja a megfelelő erőforrásokat. Cégünknél a minőség- és környezetirányítás működtetése minden munkatárs feladata és felelőssége. Mindezek szellemében tevékenységünket a következő alapelvek figyelembe vételével végezzük:

Elkötelezzük magunkat a tevékenységünkkel kapcsolatos jogszabályi, hatósági, és partneri előírások felmérése és teljesítése, valamint a szennyezések megelőzése, környezeti teljesítményünk folyamatos javítása mellett.
Rugalmasan alkalmazkodunk partnereink elvárásaihoz, igyekszünk igényeiket feltérképezni, és erre időben reagálni.
Tudjuk, hogy vevőink növekvő igényét csak akkor vagyunk képesek magasabb színvonalon kielégíteni, ha folyamatosan fejlesztjük a termékelőállítás folyamatát, a bevezetett integrált irányítási rendszerünket és szakmai felkészültségünket.
Hisszük, hogy csakis ügyfeleink megelégedettsége teremtheti meg vállalkozásunk további sikerét, mindezt rendszeres vevői kapcsolattartással, megbízható minőségű termékekkel, reális árképzéssel kívánjuk biztosítani.
Tevékenységeinket oly módon végezzük, hogy környezetünk terhelése a feltétlenül szükséges mértéket ne haladja meg, az ésszerű gazdasági – pénzügyi korlátokon belül.
Beszállítóinkkal kialakított korrekt viszony megtartására és elmélyítésére törekszünk.
Hangsúlyt fektetünk az energia hatékony felhasználására, minden műveletben törekszünk az anyagfelhasználás optimalizálására.
Felmérjük és teljesítjük a tevékenységünkkel kapcsolatos jogszabályi, hatósági és partneri elvárásokat.

A fenti célkitűzések megvalósítása érdekében olyan integrált irányítási rendszert vezettünk be, amelynek alapeleme a minőség és a környezetvédelem valamint a folyamatainkkal összefüggő kockázatok és lehetőségek megfelelő kezelése - termékeink megfelelőségének biztosítása, valamint vevőink elégedettségének növelése érdekében.


TELEPHELY

3351, Verpelét Kossuth út 64.

KAPCSOLAT

Tel.: +36 36 494 183

Fax: +36 36 359 494

Email: info1@steelriderskft.hu​