HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Cím: 3351, Verpelét Kossuth út 64.
Tel.: + 36  36  494  183
Cím: 3351, Verpelét Kossuth út 64.
Tel.: + 36  36  494  183
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Steel Riders Kft.
Fejléc alcím szövege
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Cím: 3351, Verpelét Kossuth út 64.
Tel.: + 36  36  494  183

MINŐSÉGPOLITIKA

Minőség- és környezetirányítási politika

A STEEL RIDERS Kft. az egyedi és sorozatgyártással előállított alkatrészgyártás területén tevékenykedik. Cégünk  célja a folyamatos és biztos fejlődés, partnereinkkel –mind vevőinkkel, mind beszállítóinkkal- tartós kapcsolatok kialakítása, amely a kölcsönös bizalomra épül.

Az MSZ EN ISO 9001:2015  és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványnak megfelelő minőség és környezetközpontú irányítási rendszert működtetünk. Az ebben foglaltak betartása   minden munkatársunk  feladata és felelőssége így minndezek szellemében vevőink elvárásainak és igényeinek figyelembe vételével , végezzük tevékenységünket.
     Folyamatosan fejlesztjük a termékelőállítás folyamatát, a bevezetett integrált irányítási rendszerünket és szakmai felkészültségünket annak érdekében , hogy  magasabb színvonalon tudjuk  kielégíteni,  vevőink növekvő igényét  .
Hisszük, hogy csakis ügyfeleink megelégedettsége teremtheti meg vállalkozásunk további sikerét, mindezt rendszeres vevői kapcsolattartással, megbízható minőségű termékekkel, reális árképzéssel és pontos szállítási határidővel kívánjuk biztosítani.
Tevékenységeinket oly módon végezzük, hogy környezetünk terhelésének feltétlenül szükséges mértéket ne haladja meg, az ésszerű gazdasági – pénzügyi korlátokatl.
Beszállítóinkkal kialakított korrekt viszony megtartására ,és elmélyítésére törekszünk.
Hangsúlyt fektetünk az energia hatékony felhasználására, és minden egyes műveletben törekszünk az anyagfelhasználás optimalizálására.
A fentiek   érdekében olyan integrált irányítási rendszert működtetünk , amelynek alapeleme a minőség és a környezetvédelem.  Ez egyben alakalmas folyamatainkkal összefüggő kockázatok és lehetőségek megfelelő kezelésére  - termékeink megfelelőségének biztosítására , valamint vevőink elégedettségének növelésére .


Farkas Gábor

Ügyvezető igazgató


TELEPHELY

3351, Verpelét Kossuth út 64.

KAPCSOLAT

Tel.: +36 36 494 183

Fax: +36 36 359 494

Email: info1@steelriderskft.hu​