HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Cím: 3351, Verpelét Kossuth út 64.
Tel.: + 36  36  494  183
Cím: 3351, Verpelét Kossuth út 64.
Tel.: + 36  36  494  183
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Steel Riders Kft.
Fejléc alcím szövege
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Cím: 3351, Verpelét Kossuth út 64.
Tel.: + 36  36  494  183

​​BERUHÁZÁSOK


Steel Riders Kft. fejlesztésének megvalósítása

​GINOP-1.2.8-20-2020-00594

A támogatás mértéke 68.71 %
Projekt fizikai befejezésének napja: 2021.08.31.

A projekt tartalmának bemutatása:

A Steel Riders Kft. fő tevékenysége a fémmegmunkálás, jelen projekt keretében is ezt a tevékenységét fejlesztette. A projekt fő célja a kapacitásbővülés elérése volt, a verpeléti telephelyen.

A projekt bevalósítása során beszerzésre került 1 db AKIRA SEIKI V4 XP CNC függőleges megmunkáló központ. A megmunkáló központ a precíz fémmegmunkálást teszi lehetővé, mely beszerzésére a megnövekedett kapacitásigény miatt volt szükség.

Emellett a precíz munkavégzéshez szükséges FibeerSX 4020 lézeregység (1 db) került beszerzésére. A lézer a megbízható és precíz jelöléshez és micro megmunkáláshoz könnyen integrálható volt a kompakt szerkezete és sokoldalú beépíthetősége miatt.

A projekt részét képezte a székhelyen meglévő raktárépület szigetelése is.

Emellett 1 db kompresszor, 1 db koptatógép, 1 db kontúrmérő és 4 db Cincoze Box PC beszerzésére volt szükség.

A beszerzésre kerülő gépekkel az emberi erőforrást is jobban ki tudja használni a társaság, növekedett a munkavállalók hatékonysága, a hatékony munkavégzés pedig profit növekedést is eredményez. A fejlesztés eredményeképpen a 2020.04. havi 48 fős átlagos statisztikai létszám tovább növekedett.

A beruházás megvalósítása hozzájárult a társaság piaci helyének további erősítéséhez és a munkavállalók megtartásához, mely fontos az elmaradott régióban elhelyezkedő településen.


Napelemes rendszer telepítése a Steel Riders Kft.-nél

A támogatás mértéke 55,00%

Projekt fizikai befejezésének napja: 2021.03.22.

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítása során egy egyszerű energetikai fejlesztés történt meg, melynek egyetlen műszaki és költségtétele az 48,96 kWp-s napelemes rendszer telepítése.

A rendszer keretében 144 db JA Solar 340 W(m) panel és Fronius ECO 25.0-3-S (wifi) x 2 inverter kerül telepítésre, továbbá a tartószerkezetet a tetőszerkezeti rögzítéshez.

A fejlesztés sikeresen megvalósult, mely hozzájárul a vállalkozás rezsi költségeinek csökkentéséhez.Steel Riders Kft. Irinyi Terv keretében kiemelt ágazatban megvalósuló beszállítói tevékenységének fejlesztése

A támogatás mértéke 50%


Projekt fizikai befejezésének napja: 2020.03.31.

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében megtörtént a növekedés biztosításához elengedhetetlenül szükséges CNC gépbeszerzés, valamint a hatékonyság fokozásához a termelésirányítási rendszer fejlesztése.

A termelésirányítási rendszer használathoz a munkavállalók képzésen vettek részt, hogy megfelelő szinten és minél gyorsabban elsajátítsák a rendszer optimális használatához szükséges tudást. A projekt keretében egy már meglévő csarnok gépészeti, és villamossági fejlesztése történt meg a gyártó funkció betöltése érdekében.  A fejlesztés részét képezte marketing tevékenység is, mely a további beszállítói kapcsolatok kiépítését célozza.

Összefoglalva, a projekt célja a vállalkozás beszállítói tevékenységének fejlesztése volt, melyre beszállítói együttműködési megállapodást kötött az integrátorral.

A projekt keretében 2 db STAR SB-20RG típusú CNC hosszeszterga automata került beszerzésre


Ultrakönnyű, kétszemélyes hibrid meghajtású helikopter kifejlesztése- 2018.

A támogatás mértéke: 55 %

A hitel mértéke: 27.50%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.09.13.

Jelen projekt célja a Steel Riders Kft. által kifejlesztett Hungaro Copter HC-01 egyszemélyes ultrakönnyű helikopter, 2 személyes hibrid meghajtású típusának a kifejlesztése.

A 100%-ban magyar fejlesztésű és gyártású helikoptereket a belföldi és a nemzetközi piacokon tervezzük értékesíteni, ezáltal a hazai repülőipar elismertségét is magasabbra szintre tudjuk emelni.

A helikopter alapvető, és egyedülálló biztonsági jellemzője, a hibrid meghajtású mentőrendszer, amely biztosítja motorleállás esetén a biztonságos leszállást.

A gyártási folyamat hatékonyságának növelését kívánjuk támogatni, új AKIRA SEIKI SR42XP típusú függőleges megmunkáló központ beszerzésével, valamint a tervezett infrastrukturális beruházás segítségével.

Potenciális vevőink: magánszemélyek, üzletemberek, mezőgazdasági vállalkozók köreiből kerülnek ki,- ezen kívül a helikopter oktatási/ipari/technikai célú kiszolgálásra is alkalmas lesz.


Kapacitásbővítő beruházás - 2017.

A támogatás mértéke 49.91%

 Projekt fizikai befejezésének tényleges napja: 2018.02.21.

A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés célja a Steel Riders Kft. kapacitásbővülésének megvalósítása a verpeléti telephelyen. A fejlesztés eredményeként a meglévő telephelyen előállításra kerülő gyártmányok köre bővült.

A projekt célja a vállalkozás eredményességének fokozása és további megrendelői igények kielégítése. A fejlesztés hatására növekedik a társaság árbevétele és ügyfélköre, továbbá a meglévő munkavállalók megtartása is biztosított lesz, valamint további létszámbővülést is eredményezhet a beruházás.

A projekt keretében többek között beszerzésre került:

1 db APE 40 AP Ipari fúróélező gép folyadékhűtéssel
1 db 300 l-es napkollektoros berendezés:
1 db MICRO-3D 8-10-6 CNC koordináta merőgép és tartozék
1 db STAR SR-32J típusú CNC hosszeszterga automata
1 db ALUP Allegro 23 Plus kompresszor
1 db Autodesk Product Design Collection szoftve

 1 db Finomkiesztergáló garnitúra,

 1 db Munkadarab megfogó egység
 1 db Szerszámtartó garnitúra
 1 db Digitális külső mikrométer garnitúra,
 1 db Analóg belső mikrométer garnitúra,
 1 db Merőhasáb,-csap, merőhasáb készlet,
 1 db Digitális tolóméter garnitúra,
 1 db Digitális karos merőóra garnitúra​​Kapacitásbővítő beruházás - 2016.


A Steel Riders Kft. dinamikusan fejlődő társaság, stabil gazdasági háttérrel. Verpeléti székhelyünkön szükségessé vált egy kapacitásbővítő beruházás, melynek köszönhetően társaságunk képes lesz kielégíteni partnerei növekvő igényeit és nagyobb méretű alkatrészekre vonatkozó szükségleteit. A jelen projekt keretében a Steel Riders Kft. eszközbeszerzést és infrastrukturális beruházást valósított meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.

A piaci igények az egyre jobb minőségű termékek és a szélesebb körű szolgáltatások nyújtásának irányába mutatnak, ezért a minőségi tevékenységek elvégzéséhez újabb beruházások megvalósítására van szükség annak érdekében, hogy társaságunk ki tudja elégíteni a megnövekedett igényeket.

A beruházás keretében megtörtént a csarnok fejlesztése, mely minden tekintetben képes lesz kiszolgálni társaságunk termelői tevékenységét, valamint a megnövekedett kapacitással magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthatunk jelenlegi és jövőbeni partnereink részére, mely hosszú távon az eddiginél is előnyösebb piaci helyzet kialakítását, további korszerűsítések megvalósítását teszi lehetővé.

A projekt során beszerzésre került egy CNC esztergagép, melynek köszönhetően társaságunk nagyobb méretű alkatrészeket is képes gyártani, valamint a jelenlegi megrendelés állományt saját gyártásban el tudjuk készíteni, nem szükséges bérgyártás, alvállalkozók bevonása. Továbbá az új esztergagép olyan alkatrészeket képes elkészíteni, melyre a megrendelők részéről komoly igény mutatkozik. Beszerzésre került továbbá egy képalkotásos profilmérő, mely képes olyan tényezőket megvizsgálni, amelynek következtében magasabb minőségű termékek hozhatók létre. Továbbá képes a termék ellenőrzésére a gyártási folyamat több fázisában is, így az esetleges hibákat azonnal tudja orvosolni. Ennek eredményeként a selejt darabok száma nagyságrendileg csökken, amely már önmagában kapacitásnövekedését eredményez.

A fejlesztés eredményeként társaságunk szélesíteni tudja beszállítói lehetőségeit, az új gépeknek köszönhetően új beszállítói státuszt is képes lesz elérni, például teljes mértékben ki tudja elégíteni a német Leuka társaság igényeit, és így kiemelt, prémium beszállítóvá válhatunk.

Projektinformációk

Tárgya: Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása
Kedvezményezett: STEEL RIDERS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, 3351 Verpelét, Kossuth utca 64.
Projekt címe: Steel Riders Kft. kapacitásbővítő beruházása
Támogatás összege: 30 113 095 Ft
Támogatás mértéke: 50%
A projekt fizikai befejezése: 2016.08.31.
Pályázati azonosítószám: GINOP-1.2.2-15-2015-01176


Csarnoképület átalakítása - 2013.


Az Észak-magyarországi Operatív Programban meghirdetett Telephelyfejlesztés című pályázati felhívás keretében egy új, a jelenkor igényeinek mindenben megfelelő üzemcsarnokot hoztunk létre. A projekt megvalósítása során, egy korábban tárolóként hasznosított üzemcsarnokot termelőüzemmé alakítottunk, annak érdekében, hogy a megnövekedett keresletet megfelelőképpen ki tudjuk szolgálni. Az 1100nm alapterületű gyártó funkciójú csarnok kialakításával, a termelői funkciót ellátó alapterület a duplájára nőtt, az új gyártócsarnokba a meglévő géppark egy része került áthelyezésre, annak érdekében, hogy az új csarnokban is mihamarabb megindulhasson a termelés. A beruházás eredményeként a termelői kapacitás jelentősen bővült, így az ügyfeleket teljes mértékben ki tudjuk elégíteni. A felsorolt pozitív hatásokat elérő fejlesztés, uniós pályázaton elnyert támogatás segítségével került megvalósításra. A pályázatban bemutatott beruházás teljes költsége 44.930.580 Ft,amihez társaságunk 22.259.459 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.​


Vállalati folyamatmenedzsment támogatása - 2012.


A megnövekedett gyártási igények elengedhetetlenné tették, hogy ne álljon a cégünk mögött egy informatikai rendszer, egy vállalati folyamatmenedzsment. A magasabb vevői elvárások és a termékek, rendelések, számlázás kezelésére, illetve a belső gyártási folyamatokra, az akkori informatikai rendszerünk alkalmatlan volt.

A problémákra a megoldás egy átfogó SAP vállalatirányítási rendszer, ami eredményeként a belső folyamatok hatékonysága jelentősen javult, a gyártási és egyéb folyamatok automatizálódtak.
A fejlesztés javította az értékesítés reklamációkezelés hatékonyságát, segíti a beszerzés részen logisztikai feladatokat ellátó munkatársak munkáját, növeli a hatékonyságot, és az automatizálást.
A beruházás teljes költsége 8.688.000 Ft amihez társaságunk 4.344.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.


TELEPHELY

3351, Verpelét Kossuth út 64.

KAPCSOLAT

Tel.: +36 36 494 183

Fax: +36 36 359 494

Email: info1@steelriderskft.hu​